Inga bilder men vi ar i paradiset

Halleluja everybody!
Nu sitter vi har igen. Men vara svettiga rumpor pa skinnstolar intill datorer i ett valkylt AC rum pa en internetshop :)
Har har vi till och med fatt vatten att drick, vilken lyx.
Nu har vi lamnat partystranden chaweng och aven lamnat ett rum fullt med bedbuggs, eftersom att jag inte fatt dem dar jadra myggbetten som min van Jossan fatt sa skulle ju sjalvklart dessa sma ackel pa mig, jag ar helt rodprickig och ser ut som en san dar korv som Lotta pa brakmakargatan satter pa tagfonstret (prickigkorv).
(I just detta skrivande skypear Jossan men Tommy, jag skulle saga hej genom att visa mitt branda nylle i kameran, da trilla jag av stolen..haha det var roligt, hon som ager stallet skrattade)
Jag skulle i alla fall beskriva det dar rummet som det varsta hittills..fy fan!
Nar vi istallet checkade ut och at var frukost tog vi en taxi ner till Lamai Beach (beautiful)
Vi stannade faktiskt pa silver beach (men avstod da vi kunde se hotellet skrika (DYYYYYYRT) sa fortsatte vi var fard lite langre ner och hittade (hall i hatten nu) ett bungalowparadis utan dess like..450 bath per natt och da menar jag att vi har 10 m till havet...amazing!!
Tyvarr da eftersom stallet ar helt perfekt sa skulle det sjalvklart regna lite, mohaha aja men jag hann branna facet anda och nu ser jag ut som en fladdgris, men det gillar vi.
Igar hyrde vi moppe (lite scarrrrry att kora i vanstertrafik och med en massa galningar runt omkring sig) vi tog oss runt och for att se alla sevardigheter pa on. Vi hittade till ett vattenfall, en veiwpoint, en magic garden och snoppen och snippan..hoho! Dessutom fick vi mota regnet och det ska gudarna veta att det var regn, det var som att vi haft sexitime, kissat pa oss, svettats och duschat samtidigt sa blota var vi. Dessutom maste vi ha sett lagom charmiga ut med vara snygga hjalmar och solbriller pa..Men roligt var det...\
Vi har traffat trevligt folk och atit god mat. Till och med sjalvaste Jesus uppenbara sig. (He really looked like Jesus) och det fick han horra stackare hela kvallen av en "full" mig..oohh I like you jesus :)
Men ater igen, jag saknar er dar hemma men hemlangtan finns inte pa langa vagar..alskar verkligen den har resan och detta ar faktiskt utan att lata krystad "det basta jag gjort i livet"....
Karlek
Malin

Ar ni professionella dansare?

Nu ar vi alltsa pa on Koh Samui och en "strand/stad" som heter chaweng.
Har ar det inte lika mycket svenska turister, men desto mer australienare, araber och israeliter.
Jo apropa andra folkslag, innan vi akte hit jag och min van hade vi val inte direkt nagra erfarenheter av skonheter fran just thailand osv, men herregud jag tror visst jag missat en heldel nar man sitter och kollar Prison Break (forever M) men har finns det fina grabbar :)
Igar och dagen innan den sa har vi hangt pa beachen, kakat billig mat och festat pa bargatan. Buckets ar nu ett staende aterkommande nar dansen ska borja och ja haha vi har under 2 kvallar gatt till samma stalle som spelar hip hop och RnB musik dar har vi utan hamningar slappt los vara bodys och fatt ett flertal forfragningar pa om vi dansar professionellt, kanns gott. Och ni kanner ju mig, jag kan ju lamna kvallen utan att stalla mig pa hander, hjula gora piruetter m.m. fick forfragan om jag var hog, men neeeeej man kan ha roligt utan sant skit..
Igar traffade vi ett gang skona snubbar fran israel, alltsa jag lovar det var Jesus som var med dem. En kille sag ut som herren och vad mer kan man inte gora an att folja med, hur gulliga som helst. Blev en natt och gick in pa en morgon innan man gick till sangs. Vi hoppas pa att mota upp dem ikvall igen, far se hur det slutar.
Sag att det efterfragades problem och flyt, och ja jag ska erkanna att jag varit dalig pa den, men nar man sitter med tid som blir pengar vill man bara skriva tills hjarnan slappt ut alla tankar, men har kommer en lista.
Problem
1. det ar regnperiod pa Bali. Gar det att aka dit anda, regnar det hela dagar eller bara skurar. googla det tack.
2. bajs problem, ja jag har helt enkelt typ slutat bajsa. Har varit har i 2 veckor och har kanske gjort nr 2 sju ganger. Vad gor man, har till och med borjat kaka laktos for att fa magen i nagon form av bajsattack..
3. Telefon eller inte - Som jessica sa "vi vill ha kvar vara tills dem verkligen dor" och nu ar min telefon saklart trasig, nr och allt ar raderade :( Fragan ar da, ska jag kopa en ny eller vanta tills jag kommer hem?
Flyt
1. Engelskan blir lattare och lattare, fick tillochmed en kommentar om att jag hade sa bra uttal och lat inte som en svensk som snackade utan som typ en australienare eller UK, det ni. Mohahaha av just da en australienare..
2. Nytt harligt folk som ger en sa fina komplimanger som att man ar harlig, energifylld och vill traffas igen. Fick en halsning i min bok "mina vanner" att jag var "mad in a lovley way" och "Your like my swedish sister" det varmer verkligen..
Provade att skypea min mamma och pappa idag, vad roligt det var. Saknar dem, vad bra det ar med dagens teknik anda. Dem var sig lika, "vad ful man ser ut", "ga och lagg er tidigare", "Tacuila drack vi igar" Alskar dem!
Karlek till er
Malin
Bilder fick bli fran dragshowen vi var pa. Hur underbar som helst! Transor ar hur snygga som helst, men kanske inte just dem som vi ser har nedan, men det fanns en hel del puddingar..
Celine Deion eller hur man stavar. Vi var pa dragshow. Fantastisk.
(Ser lagom fet ut bredvid det dar benranglet)
Neon!

Phi Phi till Koh Samui

Ja nu har vi rest igen. Borjar kanna mig som 100 aringen i den dar boken. Man bara foljer vinden har :D
Sa senast jag skrev var vi pa Koh Lanta (Sveriges karleksort i utlandet) i sondags tog vi en bat over till "Tha partaaj island" Phi phi.
Nar vi klev av baten sa kommer ju alla dem dar thaisarna som vill packa pa dig en massa fina grejor, hotell, taxiboooat osv osv..med feta vaskor pa ryggen och smatt forvirrande sa gar vi upp till en sandar "haallloo veere aare jooo gooiing" (Las thaispraket)
Jag: "We are looking for a cheep room"
Thaipojke: Jaas jass 1000 BTH (motsvarande ca 250 kr) DYYYYRT!!!
Jag: Noo thats expensiv, cheeper
Thaipojke 2: Noo room, yooo goo (med en ytterst vanlig ton NOOT)
Jossan: (hungrig och trott, ni vet hur hon ar da :S ) Dumma javla thaimanniskor, vi kan fan hitta battre sjalva. (Hon kanske inte sa riktigt sa, men vi kan ju lotsas)
Vi strosade vidare for att hitta ett rum eller nagon trevlig grand dar vi tankas kunde finna sovplats for de dagar vi tankt stanna.
Pa Phi phi ar det gangavstand till allt och man kan val saga att det ar trangt, och att ga med den dar ryggsacken som sjalvklart ska vaga mer an alla thaipojkar tillsammans, sa kan det bli lite jobbigt. Nar vi tillslut gar forbi en av alla 100000 tatueringsshoper finner vi ett dorm room (Ett rum med vaningsangar som man delar med 14 andra) Vi tog det direkt 300 BTH per natt (BILLIGT)...
Dar flyttade vi in och gick genast och duscha och stadgade oss, tog en tupplur. Sen traffade vi 2 tjejer fran skottland som ocksa bodde i rummet. Tillsammans med dem och en kille fran Canada gick vi ut och at. Skitgod mat och riktigt harlig stammning pa favvohaket "banana Bar"..(Vi aterkom varje kvall dit)
Pa on hann vi aka pa en guidead tur och fick se Leos strand (Ni vet the beach) Tyvarr kom han inte gaende dar i busken, men hann var nog med pa nagot andligt vis. Sen var det fest varje natt aven fast vi dagen efter intalade oss sjalva att inte festa lika hart nasta, men jag antar att det ar sa har man ska gora nar man ar ung..:) Har manga roliga sma historier fran varje natt, men tankte inte namna nagon har da jag har yngre lasare :) vill man veta sa far man skicka privatmail HAHAHA!
En av de har skottlandtjejerna blev lite smatt foralskad i mig, sa henne kommer jag defenitivt att forsoka halla kontakten med, hur go som helst. plus att nu kan man stolt erkanna att man faktiskt kan prata och forsta engelska for den dar dialekten ar ta mig tusan svar att forsta...
Mycket svenskar har omkring, inte sa konstigt kanske vi ar ju ocksa darifran, sa jag provade med att saga att jag var fran island, det holl till forsta svensken kom och avslojade mig med ett "hej hej ar du fran sverige"..ska prova senare pa resan igen..
Vi stannade pa Phi Phi i 3 natter, sen tog vi en ratt jobbig tur med bat, buss och bat over till on Koh Samui dar vi kommer stanna tills vi lamnar landet den 10, 11, 12, eller 13 feb. Vi ska ga pa festival, full moon (ok da lamnar vi on) och bara lata oss, heja solen..
Har kommer lite trevliga bilder..
Enjoy!
Det var allt for denna gang, Jossan har alla bilder fran Phi phi. forutom rummet som da ar dar ifran.
Vi far ha en dag da vi endast lagger ut foton..
Karlek till er.
Plus sa far ni bli lite battre pa att kommentera :)

Och ryggen?!

Hej kompisar!

Nu var det ett tag sen man uppdatera och detta kommer nog bli standarden pa uppdateringen.
Vi har kanske inte direkt speciellt mycket tid till internetsurfing :P

Sen sist har vi kommit fram till on Koh Lanta. Har ar det som min thaimassor sa, "half sviieeden, half taaii" sa kanske inte direkt toppen nar man inte kan snacka skit om folk for alla fattar :P haha (Jag gillar att snacka skit om folk)

Koh Lanta ar vackert och maten ar god, men vi kanner kanske att detta er borjar likna en charter an ett backpacker liv sa imorgon drar vi vidare till nasta charter o Phi Phi (Vi kan ju inte fa nog av livet)...

I onsdags drog vi tillsammans med Frida och ganget ut pa en snorkelbatsdag. Super haftigt, vi var 11 stycken som hyrde en bat med 2 guider dar vi blev omkringkorda mellan 4 oar, 1:a snorkling, 2:a en grotta som tog till en hemligstrand typ (paminde om lost typ) vi simmade pa led efter en massa kineser typ.
3:e on fick vi goood mat och sol o bad..sista on snorklade vi lite till och da ni, HITTA VI NEMO!

Resterande dagarna har varit lugna som en filbunke, sol och bad, mat och dryck, fonstershopping och 2 nervosa brudar som skriker sa fort vi ser en oda. Jossan holl pa att skita pa sig nar vi skulle ga hem for att grodorna lat, vi sag en men hon sa att det nog satt hundra inne i busken. Jag dog lite av krabborna pa standen, shit vad dem kommer fram i morkret..Huuu, men snart sa..

Jag har ju blivit super brun (roooooooooooood) Jaja jag erkanner har har blekisen brant ryggf*n och anda anvande jag solskyddsfaktor....HALL I HATTEN NU....50+ (Ja jag ar svensson) Men nu borjar det lagga sig fint.

Nu dock kan jag beratta att vi haft en brakkvall i alla fall:

Frida, Emilie, Jossan och Jag drog ut pa ett stalle dar vi provade buckets (for er som laser detta med barn kan ju forklara for dem att det ar en hink med saft, vi andra vet ju vad det egentligen ar :P, och joo det vart dans med) det hela slutade med en tuk tuk resa till en bar langre ut pa on. dar vi traffade upp lite folk, efter kanske 15 min sa hade vi 4:a tagit over stallet, haha vi sprang in i baren, byte musik, jag lekte bartander och jonglerade med lime, han som agde det vart mycket imponerad (hhmm Not, han hade fullt upp och servera Jossan gratis drinkar, jag fick en cola :P) sedan kom jag pa den briljanta ideen kl 4.00 att ja vi tar strandvagen hem. (runt 5 km hem till oss) det hela slutade med smygande igenom ett resort dar vi sedan hittade en tuk tuk. Dagen efter var rehab for oss alla kan jag saga...



Sa har snygg kan man bli med snorkel och flytvast..citerar frida
Frida - "Do you have ha lifejacket"?
Guide - "You can t swim?"
Frida - "Yes but I want to fokus on the fish not the swiming"
Malin - "On for me to pleace"

Har flyter vi hahaa



Maaaat!!



After beachen med vart gannnge!




Det har med att fa haret att halla pa plats, det kan man bara glomma
Fluff ar inne!


Jossan i hangmattan utanfor var bungalow..som for ovrig inte har spoltoalett, sa nar man bajsar sa maste man skopa typ 500 skopor vatten innan skiten forsvinner, sa har man aldrig sett sin korv forut sa far man upptacka den har i thailand..:)

Puss o kram pa er
Malin

Ko Lanta

Wow antligen stranden!

Men nu kommer den bade hemska och lyckade resan ner.
Nar jag forra gangen uppdaterade sa satt vi pa ett internetcenter.

Darefter tog vi oss, med vara enorma (min speciellt) ryggsackar och gav oss av till den storre vagen for att hitta en taxi till flygplatsen. Klockan var da runt 15.30 (planet skulle lyfta 18.10, incheckning 17.00)
Vi blir fragade av nagon thai om vi ville ha taxi, vi sa ja och han sa priset 400 TBH (ca 100 kr) Bra pris!

Vi satter oss i den taxin som for ovrigt var valdigt rosa och fin. I taxin sitter en chaffor och en ung kille som hans typ codriver. Den har killen visar sig sen vara en valdigt glad och nastan lite overdrivet foralskad i just mig. HJALP inte riktigt vad man vantar sig efter 2 dagar utan dusch...han tar kort pa mig och jossan och berommer varan skonhet.haha herregud, gav tillbaka med min kamera. Da sa han "Ahhh me jooor Bangkaaook booyfreeend" VISST!
Har ar han (hahaha)
Men idioten visar sig sen lura oss pa vagen sa att vi ska slappa av honom innan vi skulle till flygplatsen. Hjalp en halvtimme blev 1 timme + 15 min..vi kom fram efter att chafforen kort i 10000 km i timmen. Lite farligt utan balte, kl. 16.44 kom vi fram till flyget, med hjalp av en trevligt thaiflygvard sa kunde vi lungt hitta till incheckingen, men det var valdigt nara att vi bada brot ihop i bilen..Jossan blev sa arg sa hon svor lite pa spanska, (NI skulle sett min min, hjalp jag blev radd alltsa) Men vi fick sedan i oss lite mat som var skitstark och blev pa battre humor..

Flyget gick bra, snygga flygvardinnor (Tror var brist pa hygien gjorde att alla runt om kring oss blev 10:or som min kara bror Viktor skulle sagt)..
Pa flygplatsen i Krabi gick vi fram till 2 tjejer som sag Svensson ut, det visade sig att dem var det :P, sen delade vi taxi, middagssallskap och hotell tillsammans. Riktigt harliga tjejer, till och med nagra drinkar blev det, vi lar ses igen.

Nu har vi idag kommit till Ko Lanta med en laaaang bat tur pa tomma magar, vi ar inte riktigt rutinerade an, men det kommer val. Fick hjalp av restaurangvardinnan att fa taxi och hjalp med boende, riktigt svart att fa "billigt" (alltsa for att vara backpackerbilligt) boende har. Men vi har lyckats hamna i ett rum i natt for 1000 TBH och imorgon byter vi till en bungalow???stavas??? for 600 TBH. Helt ok.
Imorgon blir det battur runt 4 oar tillsammans med frida och ganget (harliga manniskor)


Nu laddar jag upp lite bilder om det gar, kanske inte riktigt sa manga, det beror pa hur internetet fungerar...


Arlanda! Pigga brudar!!


Tog for lang tid, det far bli en bild till:

Jossan i sin snart brunbranda kropp! Baten ut till Ko Lanta (innan hon fick en svimattack av hunger



och varmeslag! FIIINT!


Karlek
Malin

Resan gick smidigt

Hej alla glada!

Nu efter manga om och med uppdateras har med den fantastiska bloggen.
Vi har alltsa sen senaste uppdateringen..

Akt till Arlanda dar vi tagit oss in innan for visiteringen, dar vi sedan letat upp gaten och klivit pa planet.
Resa 1 - Stockholm - Berlin

Bra, vi fick ju gratis snacks, ni vet en san dar skitacklig Wasasandwish
Jossan gilla!

Pa planet satt 3 grabbar, som gilla ol..:)
Dem snackade vi med till nasta resa da dem ocksa skulle vidare till Bangkok.
Resa 2 - Berlin - Bangkok

Har var det lite jobbigare, trangt och maten var val inte super. Men man fick mycket dricka, vin och balieys blev det (hahaha Sara och Anna nu blev ni avis va)...
Val framme i Bangkok var kl. 4 hemma och 10.10 pa morgonen har. (Jag sov INGET)

Nar vi landat var tanken att vi skulle ner till Krabi pa en gang, men grabbarna grus (som for ovrigt var saljare) lyckades overtala oss om att hanga med in till Bangkok en natt, bra dar da vi verkligen behovde sova!

Pa flygplatsen akte vi rullband (Ni vet ett sant dar lang som gar platt pa marken, det var en otrolig upplevelse som jag delade med mig av till grabbarna och Jossan)

Sen traffade vi ett harligt par fran Linkoping som hade lite problem att ta sig ur tullen da dem inte hade en adress (Inte vi heller) da blev vi alla nervosa och fyllde i Bangkok, ahha da kom vi in!!!
Vi dela taxi in till den dar gatan som alla ska vara pa som backpackers. Har luktade det illa och var mycket livat, lite jobbigt nar man sjalv inte var sa pepp, men kul..

Vi holl ut till kl. 19 tillsammans med vara nya vanner, sen var det laggdags.
Innan vi gick o la oss at vi middag, boka biljetter vidare + badade i poolen :) Inte sa charmigt med bleckfisar, men who cares!

Nu internetar vi innan vi ska bege oss till flygplatsen igen. haha onska oss lycka till!!!!!
det lar behovas!

Bilder kommer nar vi stadgat oss!

Massa karlek
Malin

("Häng med på bloggen sen")

Om man är mätt på tårta nu, herregud klämde nog i mig 5 - 6 potioner själv. Allt för att det skulle se ut som om det kom mycket folk :P Ni vet, "Ahh det finns inte så mycket kvar de andra som gick precis åt upp det mesta" Hahha, nej skoja bara men det kom en hel del så som:

Anna A
Elsa
Malin
Annie
Jessica
Jossan
Vanja
Helene
Anna S
Nina
Lotta
Gunilla
Christoffer
Matilda
Anna G
Anna T
Linnéa
Linda
Emilia
Sanna
Sandra V
Jenny
Sandra E
Niklas
Filippa
Fredrik (Bror)
Mamma

Sen fick jag en kram av min kära morbror Igge med, men han skulle på hockey match, ja bah "Meh hallå fika hos mig är ju mycket roligare"

Wow många kompisar man har, och dem alla lovade att följa bloggen ;) Love you!!
Det var min standard replik "Häng med på bloggen sen" jobbig brud AB

Men det var super mysigt, bjöd på tårta, kaffe, the och dricka.
Pratade en massa skoj + hade till och med modevisning !!
Sen fick jag en massa fina saker, som dock är omöjliga att få ner i min proppade väska. Får rensa bort lite tror jag!


Mums



Härlig gympan! LOVE LOVE! Annie är het!

Sen självklart glömde jag att ta bild på kollegorna men då får dem istället den här dikten tillängnad till dem?


Kvinnor å vackra kvinnor
Jag vill vara som er
Ni är de bästa, det hoppas jag att ni ser
Glada i hågen, nu skiter vi i vågen
Kommer sakna våra stunder tillsammans
Men jag kommer snart hem så oroa er inte...





Sandra å Jenny mumsar på go fika!


Vill bara meddela att ni betyder allt. Som Annie skulle säga:

Kärleken vinner över allt! Gulli gull
<3 <3 <3 Love...(Hahaha visst är jag romantisk nu)

Imorgon lyfter vi, se upp mot himlen run kl. 15.00, lovar att vinka!

Kärlek
Malin

Tårtor till 1000

Nu har man stått i och bakat tårtor till folket som kommer imorgon.
Ja jag vet du vart inte bjuden, men vad skulle jag göra? Kan ju inte bjuda hela Sö-tälyeah på tårta ;)

Men fina blev dem, hoppas verkligen dem smakar som dem ser ut. Troligtvis inte, men gott får det bli ändå.
Ännu bättre är att det är fredagen den 13 så då lär väl dem smälta och grejer..Men vi äter fort.




Min berömda hallonmoussetårta...hahaha

Sen blev det även dessa små härligheter till en botten till polkagristårtan



Nu hoppas vi att folk äter för om du bantar kan du lika gärna stanna hemma :P

Vi tackar även Linda Ekström som ordnat det så fint på min bloggie med en fin sån där bild! Hahah

Åter till dagens

Problem
1. Satte på mig fel träningsbyxor på gymmet, ni vet med sån där jobbiga onda hårda saker på benen. Konstigt att man gör så med ett par träningsbyxor, ska man inte kunna rulla runt utan att få fet-stora blåmärken

mer flyt idag
Flyten
1. Efter sovit lite förlänge lyckades jag mirakulöst komma i tid till min kiropraktor tid. Inte är jag väl en sån som sover för länge på mornarna? :P
2. Var och hälsade på Anna och Elsa (Som för övrigt går att äta upp, finare unge får man ju börja producera snart om det ens går) med Malin och Sofia Holger ;) Himlans trevligt, ännu bättre när Anna tror att vi alla behöver äta upp hennes glass förråd. "Här ät behöver bli av med det" Hahaha lovar att Malin, jag och Sofia alla tänkte "Ahh men en skål kan man ju unna sig", slutade för fan med magknip och överkonsumtion av socker, men det var GÖTT!!
3. Fick vara med och dansa idag, så himlans roligt. Jag lyckades sätta 2 ½ piruett, det har jag aldrig lyckats med WOWOW!
4. Bakat dem där tårtorna, utan att jag missa någon ingrediens..

Tack och hej!
Kärlek
Malin

P.s Jag åker på lördag, då slipper ni dem här "tråkiga" (Jag för övrigt tycker mig älska att skriva inom paranteser) inläggen och fler sola och bada i pina colada inlägg/bilder lovas ;) D.s


Ipod å kära Ipod

Ja nu har man fått lite hjälp från eliten igen (1337 elliiiit) Gurra som har visat mig hur man laddar hem trevlig musik ifrån youtube. Ah kan ni tänka er, jag gör något olagligt här och väljer att skriva ut det på en offentlig blogg som denna, hm undra om någon sätter dit mig? Synd för dem för jag tänker inte svara på telefonen på ett tag ändå..Kan ju vara roligt och bli eskorterad ut av Polisen när man kommer hem :)

Åter till ämnet:
Jag skulle alltså, (min tanke) lägga in lite färska låtar på min nuvarande stenålders lista, men det ville ju inte denna Ipod. Nej då måste man vara inne på samma bibliotek som man skapade sin Ipod på. Shit det om nått är väl stenålders? Eller?

Gurra (Anna som jag föredrar att kalla henne) visade dock hur man gjorde + att jag fick lite låtar av henne. Så nu har jag suttit i 3 timmar och laddad musik. Wow tänker ni, hur många låtar blir inte det typ 1000 va.. Haha nä 49 stycken herregud vad segt!


Under tiden jag laddat hem min fantastiska musik (som dessvärre endast bestod av jobbiga kärleksballader) så har jag även packat. Inte långt kvar där nu! :D


Dagens:

Problem:
1. Kom försent till jobbet och missade min kära kollega Gunilla som slutade tidigt. Förlåt men vi ses ju igen :D
2. Fått riktigt ont i nacken efter 15 min core. Hur svag får man vara?
3. Åt en semla till frukost (Vad hände med det där att vara nyttig, förlåt Tainio!!!)


Flyten:
1. Packningen börjar närma sig sitt slut
2. Ipoden är "proppad" med bra musik
3. Dansat sån där "dancegrej på X-box" hos familjen Eriksson som dessutom bjöd på pannkaka+kaffe+sockerkaka mums :)


Här följer lite sköna bilder på mina aktiviteter från gårdagen med (Tisdag 10/1)




Mallan och Jessica efter sista avsnittet av Prison Break (Ser ni tårarna rinna?) 



Snygga skor ?, tanken var mer att visa på: ingen snö + asfalt = snart sandstrand och bara fötter


Och ett besök till finaste Helenas viloplats!! Vilken tjej hon var! Saknar och tänker på henne mycket!


Nu får jag tacka för mig!

Kärlek
Malin
 


Förberedelserna fortsätter

Herregud vad mycket jag har och stå i, tur att man inte jobbar denna sista vecka.
Haha NOT!

Det är lite segt ibland, men jag känner ändå att jag gjort någon nytta och onytta idag..

Problemen
1. Vem kan ta det där gymkortet liksom (sitter fast i smeten just nu)
2. Hur ska jag få plats med allt i väskan? Har bestämt mig för vad som ska med, men hur kommer det ner i ryggan?
3. Ska man ha med bankdosan?

Flyten
1. Köpt en väldigt fin kamera (Bilderna nedan är från den)
2. Städat mitt rum (Nu är mamma glad)
3. Börjat och kommit långt med källaren, dock var det mer än vad jag trodde :S
4. Tränat 1 ½ timme på gymmet, hej beach 2012! (Som jag i och försig inte lyckades med)


Mitt ännu orörda stökiga rum! Vad tycker ni är mest udda? De 12 vattenflaskorna på nattduksbordet eller kanske bestiklådan högst upp till vänster?





Men se så fint det blev :)





Imorgon ger jag mig an detta, alltså bara så ni vet är inte allt det här min skit!!



Nu till vad som alltid ska finnas med i en blogg. I alla fall som jag förstått det som
Lite outfits! HAHA herregud, som tur är inte på min kropp, ytan snyggt upplagada på golvet.

Some thing vi hittade på shoppingrundan i fredags :O Ahh njut nu



Och håll i hatten nu, RUSTA STUFF!
(Blir rädd så kreativ jag är, se så fint jag la upp allt)



Hastalavistababy!





Idag fick jag snoozea

Vet ni, jag tror jag hittat min man.
Ni vet han som kommer på sin vita springare i solnedgången, fångar din hand i farten och "slänger" upp dig på hästryggen som om du vägde 4 g istället för dem verkliga 100 kg. När vi avslutar ridturen på en filt vid brasan med gott vin och han tar fram gitarren och spelar en kärleksång som denna:

http://www.youtube.com/watch?v=sgRb_lfIZ6A&ob=av2e


Han har jag hittat!

Se här, visst passar vi bra ihop jag och Michael. :)



Kärlek
Malin

Välkomna mina damer och herrar!

Dagens uppdatering får bli den första av förhoppningsvis många?

Vi får börja med att presentera vad som komma skall i denna blogg.
Jag visar bilder och skriver om händelser som kommer att ske i ett främmande land långt, långt bort från Sverige. Ni svara och kommenterar med "Heja Malin" "Ohh vilka fina bilder" "Akta dig för maneterna" m.m.
- Okej, bra då vet vi vart vi står i de frågorna.

Sen så uppdaterar jag er på lite flyt och problem i vardagen!
Då kommer ni med "Wow vad ni växer på er resa" och "Jag kan hjälpa er" så googlar ni upp svaren till oss så slipper jag och Josefine (Min kära vän och resekamrat) slipper lyfta ett finger i världens alla problem och helt enkelt bara behöver slappna av och njuta av "the time of or lives"!!! :D
Nä jag har inte höga förväntningar på denna resa :P Haha som min kära bror sa:

"Du tror du kommer bli brun va? Men Jossan blir ju brunare så du kommer bli besviken"
Tackar och bockar!



Nu tänkte jag kategorisera upp dagens problem vs världens flyt! Mohaha

Problemen
1. Hur ska man få plats med ett helt "liv" i en liten fjuttig ryggsäck på 60 liter?
2. Hur många långärmade tröjor behöver jag?
3. Vem kan ta mitt gymkort i 3 månader (vill inte direkt slänga 1500 kr i sjön)
4. Vem kan snälla städa mitt rum, bil + mamma och pappas källare
5. Hur kan alla andra förstå sig på det här med en blogg, jag vill också ha en fin bild på mig själv där uppe ovanför texten, men fattar ju noll om hur man gör. HJÄLP tack!!

Flyten
1. Tackar min kusin Anna för en härlig shoppingdag där vi hittade kläder som kommer att framhäver mina bästa tillgångar när jag snart blir "gyllenbrun" (snarare röd) och smal (snarare svettig) i Thailand.
2. Trevlig hemma kväll med mig, tv:en och en spektakulär modevisning ala VS (nja kanske inte men nära inpå)
3. 8 dagar kvar tills planet lyfter :D



Kärlek

P.s Jag har ingen kamera än, så bilder kommer när jag köpt en ;) D.s



RSS 2.0