The botten is nadd! - och lite lite till!

Ja nu till det forsta och forhoppningsvis enda jobbiga inlagget pa denna resa. Jag vill be kansliga lasare att kanske plocka fram servetter och eventuellt nagon att halla i handen for har kommer en story som ingen, INGEN vill vara med om


1.
Vi var som sagt i paradiser. Vi bodde i en fin liten bungalow pa stranden! Dagarna gick at att sola, lasa, bada, ata och spela kort. Hur harligt och relaxing som helst efter nagra dagar av fest i Chaweng.

2.
Onsdag morgon kom och vi checkade ut fran bungalow for att dra oss soder ut for att volentar arbeta pa Re earth.
Detta ar en festival som varnar om miljo och vilken vi relaterar till trevligt folk och som vet hur man behandlar manniskor. Men ack sa fel vi hade.

3.
Vi har forsokt utan framgang att fa tag pa personalen pa festivalen for att fraga om det fanns taltplatser kvar. Vi hade inte bokat. Nar vi kommer ut till omradet som vi inte visste vart det lag och fick efter att vi fatt betala alldeles for mycket for taxin kom vi fram till ca 15 personer som sitter runt ett hus med datorer (sa som arrangorer gor).
Forta kommentaren vi far ar "Hej, aha vilka ar ni??" med jordens drygaste ton. Jag svarar att jag heter Malin och att vi hade anmalt oss som volentarer for festivalen (early bird tickets, stod for 4 timmars dammbygge). Vi far veta att dem inte har nagon koll pa om det finns taltplats kvar for det ar endast forbokade som far plats. Vi blir ombedda att ordna ett eget talt och absolut rekommenderade att ordna en moppe, "for vi kan ju inte skjutsa er forstar ni val" ater igen en otrevlig ton.

4.
Vi blir alltsa dumforklarade infor 10 andra manniskor om att vi verkligen inte forstod att det behovs bokas om man ska fa plats. Vi far som tur ar ett battre bemotande av 2 tjejer som ska in och handla i stan. Vi far aka med. Vi koper talt, madrasser, kuddar och hyr en moppe.

5.
Kommer tillbaka till omradet, slar upp vart talt, sen for att vi da ar sa himla trevliga sa hjalper vi till att bygga 5 - 6 av deras talt som da ENDAST var for bokade taltplatser...Hela dagar aterstod sen med att vi sakta men sakert borjade fa en klump i magen, uppdelningen mellan de "riktiga" volentarerna vs. (3 klassens manniskor: VI)
De flesta var trevliga och halsade och sa, men hade riktigt svart att bjuda in..

6.
Under dagen borjar vi inse att det dar med taltplats bara var bullshit, fanns hur manga lediga talt som helst, och fick sedan en small pa kaften nar dagen efter kommer fler early bird som direkt fick talt, ficklampor och madrasser erbjudna till sig. Och det dar med moppe, var inget krav. (dock var det skont att komma ivag)

7.
Under kvallen fick vi alla fall foraparta lite och hangde lite i baren, dar vi aven erbjod vara tjanster om att stalla upp om det behovdes. Vi fick till svar att ett schema skulle ordnas fram och dem tyckte det lat bra. Dock ar vi bada nyborjare och det papekade vi valdigt tydligt. (Vi fick schemat dagen efter med tiderna 21 - 03 fredag, lordag, later det rimligt att satta in 2 stycken nyborjare och sta i en bar under en festival pa dessa tider, skulle inte tro det) Som tur var fick vi prova pa torsdagen och da fick vi kora en halvtimme, sen kom dem och bytte av for att vi som sagt inte pallade trycket. (Idiot som man far saga sa)

8.
Natten i taltet mellan ons - tors var hemsk. Varmt, klibbigt, trangt fullt med djur och annat. Sa vi bestamde oss att aka tillbaka till bungalow for att bo dar resterande dagarna. Dem hade saklart inget ledigt just nu, men vi bokade in oss pa fredagen. En natt till i ett onodigt kopt talt for att inte fa bli erbjudna ett av dem..

9.
Volentarade och traffade dock underbara manniskor fran Malmo pa trippen.
Fick bygga dammar, med sjalvaste kandisarna. Och aven bilfarden hem var trevlig da vi fick snacka med Jason (timbuktu) riktigt trevlig manniska det dar.

10.
Svettiga efter 5 timmar sa kommer vi tillbaka och inser att vi har blivit bestulna pa pengar. 2000 tbh och 3000 tbh...kul (ska bara paminna om att vi inte fick erbjudande om nagon saftybox, den var bara till for de riktiga volentererna..)

11.
Drygt men vi star ut, trots att klumpen i magen vaxer, Jossan fick sin forsta hemlangtan och jag var nara..

12.
torsdagskvallen ar forfest och vi festar pa stranden. Det var super skoj och fick lite battre kontakt med nagra av de andra. Men rankningen pa folk ar fortfarande 1 or 2or och 3 or (VI ar 3 or)
Nar vi sedan vaknar nasta morgon drar vi sa fort vi kan for att slippa skiten...nar vi kommer fram till bungalown sa visar det sig att min kamera och ipod blivit stulna. Vet att jag hade grejerna i taltet.

........fortsattning foljer, vi maste dra fran internetcafet nu..!

Karlek
:( Ledsen Malin 

Kommentarer
Postat av: anna&elsa

KÄRLEK!!!

2012-02-05 @ 16:28:39
Postat av: Malin nr 2

Livet kan inte alltid vara så lätt som det verkar vara. Försök att inte gräva ner er i det där.. Fortsätt att njuta,

Puss och en stor varm kram!

2012-02-07 @ 17:12:18
Postat av: Tommy

Chefblogg ! Nu är det väl ändå dags för en update :)

2012-02-08 @ 17:53:06
Postat av: Vanja

Usch! Hemska människor, karma karma karma till dom! :(

PUSSS

2012-02-08 @ 20:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0